Siirry suoraan sisältöön

Hai Long Raahe

  • tehnyt
Kiinalaista ruokaa Hai Long Raahen ravintolassa

Raahen tornitalossa sijaitseva Hai Long Raahe hemmottelee nälkäisiä matkailijoita maittavilla aterioilla. Tämä kiinalaista ruokaa tarjoileva ravintola tarjoaa myös mahtavat näkymät, joista pääsee nauttimaan lounaan yhteydessä. Ravintola tarjoaa mahtavat puitteet niin tavallisen lounaan nauttimiseen kuin vaikka pienimuotoisten juhlien viettämiseen. Sieltä löytyy herkullista ruokaa kaikenlaisille ruokailijoille ja ravintola on ansainnut hyvät palautteensa, sillä he palvelevat monipuolisesti kaikenlaisia asiakkaita.

Hai Long Raahe tarjoaa maittavaa kiinalaista ruokaa

Hai Long on kiinalainen ravintola, joka tarjoaa myös monipuolisen noutopöydän joka päivä. Hai Long Raahe menu sisältää monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja aina herkullisista liha-annoksista sushiin saakka. Ruoat ovat erittäin maistuvia ja ne ovat saaneet paljon kiitosta ruokailijoilta. Ravintolan sushiannokset ovat erittäin tunnettuja, ja niitä on tarjolla monenlaisia. Jos siis et ole ennen kokeillut sushia, kannattaa makumatka aloittaa täältä.

Hai Long on ottanut menussaan huomioon myös kasvisruokaa syövät ruokailijat. Se tarjoaa herkullista kasvisruokaa ja vegaanisia vaihtoehtoja, jotka eivät petä. Tässä ravintolassa nauttivat olostaan kaikenlaiset ruokailijat, eikä ketään väheksytä. Jos siis olet kasvissyöjä ja etsin herkullista lounasta Raahen suunnalla, kannattaa sinun antaa mahdollisuus ravintola Hai Longille. Lisäksi siellä tarjoillaan myös alkoholijuomia niitä etsiville.

Hai Long Raahe menu upeista maisemista nauttien

Hai Long Raahe sijaitsee ylhäällä Raahen tornitalossa, mikä mahdollistaa sen, että ruokailijat pääsevät nauttimaan menun antimista upeissa maisemissa. Ylhäältä ravintolasta näkyy upea järvimaisema sekä muita Raahen nähtävyyksiä. Monessa muussa ravintolassa ei ole yhtä upeita maisemia tarjolla kuin Hai Longissa. Niistä kannattaa lähteä nauttimaan vaikka ystäväporukan kera, sillä ne eivät tule pettämään. Upeiden maisemien äärellä rentoutuu hetkessä.

Hai Long Raahe tarjoaa myös jälkiruokaa herkuista pitäville ruokailijoille. Ravintola erottuu edukseen sillä, että siellä on aina esillä jälkiruokaa, josta pääsee nauttimaan lounaan jälkeen. Jälkiruokana tarjoillaan kakkua ja kahvia, mutta saatavilla myös jäätelöä, jos sitä haluaa erikseen tilata.

Nauti kiinalaisen ravintolan tuoksuista rentoutuen

Herkullinen tuoksu kantautuu pitkälle Raahen tornitaloon ravintola Hai Longista. Se houkuttelee monia pistäytymään ravintolassa joko lounaalla tai vain kahvilla. Ravintolaan voikin saapua joko yhdessä tai ystäväporukalla nauttimaan herkullisesta ruoasta ja ravintolan tunnelmasta. Ravintolassa viihtyy hyvin myös yksin hyvän ruoan ja juoman äärellä. Siellä voi samalla ihailla upeita maisemia, lukea puhelimesta pitkävetovihjeet tai katsoa päivän uutiset läpi.

Suomen kauneimmat näköalaravintolat ovat myös loistavia paikkoja juhlien viettämiselle. Hai Longiin mahtuu pieni porukka kerralla juhlimaan tai viettämään iltaa. Suuremmalle porukalle se ei valitettavasti sovi, mutta se ei haittaa, sillä pienemmälläkin porukalla saa vietettyä ikimuistoiset juhlat näissä upeissa ravintolan puitteissa.

Hai Long Raahe on ollut suosikkiravintola jo pitkään

Hai Long Raahe on toiminut jo vuodesta 2005 alkaen Raahen tornitalossa. Siitä lähtien se on vetänyt nälkäisiä ruokailijoita puoleensa ja siellä on käynyt myös lukuisia turisteja nauttimassa hyvästä ruoasta ja suomalaisista maisemista. Hai Long uhattiin lopettaa vuonna 2021, mutta ravintola sai uuden yrittäjän ja toiminta jatkui. Hyvä niin, sillä Raahen tornitalo ei olisi mitään ilman upeaa ravintolaa.

Ravintola toimii työpaikkana vajaa kymmenelle raahelaiselle. Ravintolan kokki on tunnettu herkullisista aterioistaan ja hän tuntee kiinalaisen keittiön paremmin kuin omat taskunsa. Ravintolassa on aina ystävällinen asiakaspalvelu ja se onkin se syy, miksi moni palaa takaisin lounastamaan juuri tänne.

Hai Long Raahe ei petä ruokailijoita. Ravintolan monipuolinen tarjonta, herkulliset ruoat, ystävällinen asiakaspalvelu sekä mahtavat näkymät suoraan järvelle tekevät siitä yhden Raahen parhaista ravintoloista. Jos siis etsit uutta ruokaravintolaa Raahen alueella kokeiltavaksi, suosittelemme ehdottomasti tätä. Eikä täällä tarvitse pettyä, vaikka olisi kasvissyöjä, sillä tarjolla on herkullista vegaani- ja kasvisruokaa kasvissyöjille.

Avainsanat: