Siirry suoraan sisältöön

Madonna Raahe tarjoaa herkullista ruokaa

  • tehnyt
Ruoan leikkaaminen leikkuulaudalla.

Madonna Raahe ei viittaa laulaja Madonnaan Raahessa, vaan sen sijaan kebab-grilli Madonnaan. Herkullista ruokaa ja muun muassa kotitekoisia kastikkeita tarjoava kebab-paikka on vierailun arvoinen niin paikallisille kuin paikkakunnan ohi kulkevillekin. Ruokapaikalla on pitkä kokemus, sillä se on toiminut menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta. Pattijoella sijaitseva ruokapaikka ei sijaitse aivan Vihannissa, mutta moni ajaa mielellään herkullisten ruokien perässä Vihannista noin puolen tunnin matkan ruokapaikkaan saakka.

Mitä Madonna Raahe tarjoaa?

Kebab-grilli Madonna tarjoaa paikan päällä herkullisia kebab- ja grilliannoksia. Ravintola valmistaa niin kebablihan kuin -kastikkeetkin itse omalla reseptillään, joten makumatka on takuulla uniikki ja herkullinen – siitä kertoo jo paikan yli 20 vuotinen menestyksekäs historia. Ruoka-annokset tehdään aina laadukkaista raaka-aineista ja esimerkiksi vihannekset pyritään hankkimaan lähialueen tuottajilta sesonkien mukaan. Kebabit ja kastikkeet ovat myös sekä gluteenittomia että laktoosittomia.

Ruokapaikan ominaisuuksiin kuuluu myös catering-palvelu, joka sopii muun muassa yrityksille ja erilaisten juhlien järjestäjille. Catering-tilaukset voi tehdä maksimissaan 30 henkilön tilaisuuksille. Kebabravintolan annoksiin kuuluu muun muassa erilaisia kebabannoksia lisukkeineen, burgereita sekä muita annoksia, kuten kanakori, herkkulautanen, salaattiannoksia ja makkaraperunat. Tarjolla on myös kasvisvaihtoehtoja, kuten kasvisburger. Tarjolla on myös erilaisia vaihtoehtoisia kastikkeita ja lisukkeita.

Missä Kebab-grilli Madonna sijaitsee?

Madonna Raahe sijaitsee Pattijoella, joka on entinen kunta ja nykyisin Raahen kaupunkiin kuuluva paikka. Sinne on matkaa Vihannista noin 30 kilometriä. Raahen sydämessä sijaitsevaan ruokapaikkaan on helppo tulla esimerkiksi Oulusta saapuvalta Valtatieltä, sillä se sijaitsee lähes Valtatien vieressä. Kebab-grillin pihalla on myös runsaasti parkkitilaa asiakkaille, joten paikalle on helppo saapua kauempaakin joutumatta etsimään autopaikkaa autolleen.

Madonna Raahe on viihtyisä paikka niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Paikka yhdistelee kaunista valkoista ja tummaa puuta sisustuksessaan. Pöytiä on myös reilusti, joten vapaita pöytiä on melko todennäköisesti tarjolla. Grilli on myös auki niin kesät kuin talvetkin. Juhlapyhien aukioloajoista saa tarkempaa tietoa esimerkiksi ruokapaikan sivustolta tai sosiaalisesta mediasta.

Pidä kesäinen tauko grillillä

Kebab-grilli Madonna on loistava ruokailupaikka kesäisin, sillä ruoista voi nauttia aurinkoisella terassilla. Terassin yllä on kuitenkin katos, joten aurinko ei pääse paistamaan siihen liian kuumasti eikä pieni vesisadekaan välttämättä haittaa ulkona syöjiä. Vietä siis vaikkapa rauhallinen ruokatauko auringosta ja herkullisesta ruoasta nauttien esimerkiksi ystäviesi tai työkavereidesi kanssa. Mikäli syöt yksin, voit ruokaa odotellessasi tutustua vaikkapa siihen, millaisia ovat parhaat kasinot ja kuinka pelaat niillä myös mobiililaitteilla.

Madonna on myös alun perin perheyritys, joka tekee siitä monien mielestä erittäin kiinnostavan. Ravintolaa pitävä perhe ei tosin enää omista grilliä, mutta grilli on säilyttänyt vanhan nimensä. Grillillä on siis pitkä historia takanaan ja se onkin tullut monien paikallisten suosikkiruokapaikaksi vuosien aikana.

Madonna Raahe on suosikkiruokapaikka

Raahen ravintolat ovat kohtuullisen monipuolisia, mutta esimerkiksi arvosteluista päätellen etenkin Madonnasta pidetään erityisen paljon. Se on saanut monia muita ravintoloita parempia arvosteluja, joita on nähtävillä esimerkiksi Google-arvosteluiden kautta. Se sijaitsee myös erityisen hyvällä sijainnille etenkin Raahen ohi ajavien suhteen, sillä grillille on helppo pysähtyä joutumatta poikkeamaan pitkälle Valtatieltä. Grilli sijaitsee myös huoltoaseman vieressä, jossa voi samalla hoitaa auton tankkauksen.

Madonnaan on myös aivan lyhyt matka Raahen keskustasta käsin. Ravintolaan voi tulla syömään paikan päälle, mutta se tarjoaa myös noutoruokaa. Kotiinkuljetusta kebab-ravintolalla ei kuitenkaan ole. Ravintola on myös normaalisti auki päivittäin iltakymmeneen asti. Tosin pyhäpäivien aukioloajat kannattaa varmuuden vuoksi tarkastaa etukäteen.

Madonna Raahe on siis tutustumisen arvoinen kebab-ravintola Raahen seudulla asuville sekä ohi ajaville. Moni saattaa jopa matkustaa maistelemaan ravintolan herkkuja jopa kauempaakin, joka onnistuu hyvin loistavan sijainnin ja tilavan parkkipaikan ansiosta. Ravintolan annoksia kannattaakin maistella, sillä se valmistaa kaikki kebablihat sekä kastikkeet itse alusta loppuun saakka ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Avainsanat: